Norge på listene i utlandet, uke 6

Skrevet av Carl Kristian Johansen 10.02.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

"F**k Love" med Kid Laroi er #50 i sin 132. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #56 etter 148 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #77 i sin 135. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

Tyskland Official Charts

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #69 etter 125 uker på albumlisten med peak på #4. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

UK Official Charts

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #39 i sin 149. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Albumet «Dua Lipa» er #64 i sin 292. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

Sverigetopplistan

Åtta shots med Broiler og ODZ er #41

Shazam

Global:

Stay med The Kid Laroi og Justin Bieber er #142, låten er co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #100

I'm not here to make friends med Sam Smith er co-skrevet og co-produsert av Stargate og på #120

Spotify

Global Top 200: Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #13.

Oppdatert 10. februar kl. 13:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no