Norge på listene, uke 32

Skrevet av Carl Kristian Johansen 11.08.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Barbie World, med Nicki Minaj og Ice Spice, sammen med Aqua, er #8 i sin 6. uke på Hot 100. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #10 på Hot 100 i sin 10. uke. Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #26 på Hot 100 i sin 52. uke.

«Starboy» av The Weeknd er #41 i sin 300. uke på Billboard 200 albums. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #74 etter 174 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #85 i sin 161. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums. «Anti» med Rihanna er på #93 i sin 377. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

"F**k Love" med Kid Laroi er #179 i sin 158. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

Hot Albums Japan: «Unforgiven» med Le Sserafim er #65 i sin 14. uke. Anne Judith Stokke Wik og Nermin Harambasic (begge fra Dsign) har co-skrevet låtene Unforgiven og Fire in the Belly. Stian Nyhammer Olsen og Liza Vassilieva co-skrevet Flash Forward.

Tyskland Official Charts

Dance The Night, med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #9 i sin 6. uke på singellisten.

Barbie World, med Nicki Minaj og Ice Spice, sammen med Aqua, er #10 i sin 2. uke. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

«Starboy» av The Weeknd er #33 i sin 71. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

UK Official Charts

Dance The Night med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #3 i sin 10. uke på singellisten.

Barbie World med Nicki Minaj, Ice Spice og Aqua er på #4 i sin 5. uke. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

Padam Padam med Kylie Minogue ligger på #39 i sin 10. uke og er co-skrevet av Ina Wroldsen.

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #73 i sin 38. uke.

Starboy av The Weeknd er #42 i sin 129. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Albumet «Dua Lipa» er #69 i sin 318. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #78 i sin 175. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Shazam

Global:

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin, er #14.

Barbie World med Nicki Minaj, Ice Spice og Aqua er på #20. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

Padam Padam med Kylie Minogue ligger på #124 og er co-skrevet av Ina Wroldsen.

Spotify

Global:

Dance The Night er #5.

Barbie World med Nicki Minaj, Ice Spice og Aqua er på #6. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm og Aqua.

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #49. Oppdatert 11. august kl. 13:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no