Nytt nordisk slipp fra by:Larm

Line-upen til neste års festival begynner å ta form. Idag ble seks nye navn sluppet.

Skrevet av Rebeca 07.12.2014

Drippin01 Oystein Haara

Det er kun noen få måneder til by:Larm 2015 går ned. Forrige uke ble det kjent at seminaraktiviteten av programmet flyttes til Vulkan og at festivalen i år også setter artister utenfor Norden på programmet. Idag ble seks nye, nordiske artister klare for festivalen

Følgende artister ble idag klare for by:Larm i mars:

Drippin (NO)Slick Shootah (NO)Hawkon (NOAstrid (NO)DNKL (SE)Vök (ICE)

Astrid har de siste ukene vært en av de mest strømmede artistene i Norge med førstesingelen ‘2am’ og signerte nylig med Universal Music. Hun reiser for tiden mellom Sockholm, London og Oslo hvor hun arbeider med materiale til sin debutplate.

Hackney-baserte Hawkon har etter slippet av EPen «Dare To Follow» fått en solid buzz rundt seg som har ført til utsolgte shows i London og Berlin i høst. Hans rolige og sjelfylte falsett preger det ellers så store lydbildet i låtene hans. Internasjonal presse har allerede fått øynene opp for Hawkon og vi spår at opptreden på by:Larm bare skyter fart i hans allerede økende popularitet.

Slick Shoota har fått remixoppdrag fra noen av verdens ledende DJer og produsenter og har blitt tatt inn i varmen av flere av de mest respekterte plateselskapene rundt om i verden.

Drippin driver klubbkonseptet Ball ‘Em Up i Oslo og har med sine varierte og tunge beats blitt en favoritt blant flere av verdens fremste nytenkende DJer. Sammen med Slick Shoota er Drippin noe av det mest spennende Norge har blant produsenter om dagen.