Øyafestivalen med på toppliste

Oslo-festivalen anbefales sammen med seks andre i britisk avis.

Skrevet av Rebeca 01.06.2017

Oyamiljo 400 600x400

Det er The Independent som mener at Øyafestivalen befinner seg blant de syv beste festivalene i Europa. Avisen legger vekt på programmeringen, som den mener leverer kvalitet fra et bredt sjangermessig spekter, og trekker blant annet frem Sigrid fra årets program. Independent lar seg også imponere av den grønne miljøprofilen, og konkluderer med at «If this isn’t a feel-good festival, we don’t know what is».

Samtidig som Øyafestivalen foregår, fra 8. – 11. august, skjer Øya International. Det er et nettverksbyggende samarbeid mellom Music Norway og Øya som handler om å koble norsk bransje med inviterte representanter for internasjonal bransje, og det skjer for 13. gang i 2017.

Bransjen kan melde seg på her: Meld deg på Øya International!

Rock Werchter/Belgia, Roskilde/Danmark, Flow/Helsinki, Primavera Sound/Barcelona, NOS Alive/Lisboa og Melt! i Gräfenhainichen mellom Berlin og Leipzig, er også med på Independents liste.

Øyafestivalen har tidligere blitt kåret til den grønneste festivalen i Europa, og Øya er på Festival Insights liste over de beste festivalene i verden, sammen med Slottsfjell.

Les mer om Øyafestivalens internasjonale og norske utmerkelser her.