PopUp Norge – Music Norway drar på turné

Vil vil møte bransjefolk i hele landet!

Skrevet av Carl Kristian Johansen 12.11.2021

Meeting 600x400

Music Norway reiser ut til musikkmiljøene i Norge. I kofferten har vi med vår kunnskap og kompetanse om eksport. Vi vil også forteller om hvordan du kan bruke Music Norway på best mulig måte allerede tidlig i din karriere som bransjeperson eller artist med internasjonale ambisjoner.

Målet er å bli bedre kjent med behovene dit vi drar og vi ønsker å nå ut til flere i musikkbransjen sånn at flest mulig kan bli kjent med Music Norway på et tidlig tidspunkt.

Kristiane og Karoline starter i Hamar på Arrangørkonferansen, før våre rådgivere tar turen videre og besøker musikkontorene fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

Byene vi skal besøke er:
13. nov: Hamar
19. nov: Trondheim
24. nov: Kristiansand
27. nov: Tromsø
29. nov: Stavanger
30. nov: Bergen
8. des: Bodø

- Nå gleder vi oss til å reise rundt i landet for å møte musikkbransjen der de jobber og der de bor. Våre rådgivere skal bidra med tilskudd, kompetanse, rådgivning og nettverk som treffer. Vi ønsker å dele vår kunnskap om hva som trengs for å styrke bransjen i perioden vi er inne i og for fremtiden. Sammen skal vi ruste opp hjemme for å bli sterkere ute, sier Karoline Røed Tønnesen i Music Norway.