Produsent? Vinn plass på by:Songs!

I år arrangeres låtskrivercampen by:Songs for andre gang. Er du produsent har du nå mulighet til å vinne en plass og dermed jobbe med noen av Norges fremst artister, produsenter og låtskrivere.

Skrevet av Rebeca 31.12.2015

Bysongs logo

By:Songs ble avholdt for første gang i forkant av by:Larm i fjor. Rundt 40 låtskrivere, toplinere og produsenter fra inn og utland var samlet i musikkstudioene Tanken i Sandvika og Whiteroom i Asker over fire intense dager.

I 2016 arrangeres by:Songs igjen og også i år åpner man for at en ny og spennende produsent eller produsent-team kan sikre seg en plass på den nasjonale låtskrivercampen 18. – 20. januar. Vinneren vil ha mulighet til å gå videre til den internasjonale campen 29. feb – 2. mars. Produsentene som får bli med vil bli plukket ut av en jury bestående av representanter fra by:Songs og noen av landets fremste produsenter.

Slik deltar du

Send en låt du/dere har produsert, samt kort info om hvem dere er og deres bakgrunn til music@toothfairy.no. Merk mailen med BY:SONGS. Frist for å sende inn er søndag 10. januar.

Flere produsenter og artister er allerede bekreftet til den nasjonale campen, blant annet Alexandra Joner, Omvr, Chinook, Unge ferarri og Benjamin Beats. Fokuset på campen vil være norske artister og de store norske plateselskapene vil stille med sine mest aktuelle artister som det skal skrives for og med.

Også i år vil campen foregå i musikkstudioene Tanken i Sandvika og Whiteroom i Asker.

Alle spørsmål vedrørende campen kan tas med Martin Schilde på martin@toothfairy.no