Konferanseprogrammet til by:Larm er klart

Årets by:Larm skjer 14. - 16. september.

Skrevet av Tina Brodal 15.08.2023

Conference article norsk HIGH RES
Årets by:Larm-konferanse byr på en rekke spennende temaer. Montasje: by:Larm

by:Larm har nå sluppet programmet til årets konferanse og på planen er en rekke spennende temaer som opptar dagens musikkbransje.

Blant annet vil panelene ta for seg viktige temaer som at store selskaper kjøper opp musikkkataloger for enorme summer. Hvordan fungerer rettighetserverv og hva er det som faktisk selges? AI er også et stort tema i år, med paneler presentert av TONO og NOPA. Den vellykkede «The State of:»-serien kommer også tilbake, som tar for seg temaer innen A&R, management og live, et must for de som ønsker å følge med på de siste nyhetene og trendene, eller lære mer om strukturene i musikkbransjen.

Paneler i samarbeid med Music Norway

I samarbeid med Musikkforleggerne arrangerer Music Norway panelet «Oppkjøp av rettigheter: Hvordan påvirker det musikkbransjen?» Med oss i panelet har vi Yonas Aregai (GoldState Music), Aslak Klever (Popular Demand) og Anja Nylund Hagen (Kulturdirektoratet). Panelet modereres av Stine Lieng.

Music Norway arrangerer også speed-meetings under by:Larm med agenter og promotører fra UK, Nederland, Frankrike og Norden, som man kan melde seg på. Mer info om dette og påmelding finner du HER.

Nordic Music Biz Top 20 Under 30

Nordic Music Biz Top 20 Under 30 er en pris som hvert år presenterer og feirer årets beste 20 unge nordiske bransjeaktører under 30 år som ligger i front og løfter nordisk musikk ut i verden. Også i år deles prisen ut under by:Larm. Vinnerene av årets Nordic Music Biz Top 20 Under 30 blir annonsert 22. august.

International Lounge

Kom og møt Music Norway på Internasjonal Lounge på by:Larm. Vi holder til i andre etasje i Mathallen. Her får du gratis boller, kaffe og gode råd. Her kan du også møte våre internasjonale gjester, snakke om dine planer med våre rådgivere og få gode tips på veien videre. Music Norway bidrar med vårt internasjonale nettverk og skaper møteplasser mellom norsk og internasjonal musikkbransje.

Speed meetings med internasjonal livebransje

Ønsker du å bli bedre kjent med internasjonale agenter og promotører? 15. september 09:15 - 10:45, kan du møte agenter og promotører fra hele verden, når Music Norway og NEMAA i samarbeid med by:Larm holder frokost-speedmeetings mellom norsk og internasjonal bransje. Her vil du få en kort, men god mulighet til å pitche dine artister og prosjekter til det internasjonale markedet. Du vil møte mellom 8-10 promotører og agenter, i 6 minutter hver, så ha pitchen klar. Vi stiller med kaffe og bakst til morgenfuglene! Dette er forbeholdt for selskaper/personer som har sin virksomhet basert i Norge. Søknadsfrist 8 september. Arrangementet foregår på Pokalen.

Sjekk ut hele konferanseprogrammet HER og sikre deg ditt delegatpass til by:Larm her.