Rena Song Fest 2024

Søk om deltagelse på låtskrivercamp med Eurovision Song Contest som musikalsk hovedfokus.

Skrevet av Carl Kristian Johansen 26.02.2024

Skjermbilde 2024 02 26 kl 15 15 00

Rena Song Fest 2024 starter 27. juni og kaller seg verdens største låtskrivercamp. Fra 27. juni til 30. juni tar Rena Song Fest sikte på å samle 300 norske og internasjonale låtskrivere og målet er å gjennomføre 225 låtskriver-sessions og skrive minst like mange låter til Eurovision Song Contest.

Påmelding HER

Produksjon skal foregå i 75 studioer som er plassert i forskjellige bygg sentralt i Rena med kort gåavstand til hverandre.

Det inviteres deltagere fra alle nivåer og med alle typer ferdigheter, fra de etablerte profesjonelle, semi-profesjonelle og nykommere. Hver dag til frokost blir 75 nye skrivegrupper satt sammen bestående 3-4 låtskrivere. Gjennom dagen skrives og lages en ny låt og demo og de beste låtene presenteres i plenum hver kveld i Åmot Kulturhus - Renas storstue. Neste dag roterer alle deltagerne slik at de får jobbet med nye folk i nye grupper.

Denne uken åpner søknadsportalen for de som ønsker å bli med på Rena Song Fest. De som blir plukket ut til å delta vil få tilbud om forskjellige overnattingsmuligheter på Rena og Elverum.

Rena Song Fest arrangeres av de norske musikkselskapene The Woods, daWorks Music Publishing, Byrå Music og Song Farm, i nært samarbeid med Åmot Kommune.