Søk om deltakelse på Trade Mission til Tokyo

Hokuo Music Fest arrangeres for 5. året på rad 8. – 10. november 2017.

Skrevet av Rebeca 21.04.2017

Trade mission 600 600x400


Hokuo Music Fest består av seminarer, nettverksarrangementer og B2B-møter.

Parallelt arrangeres også en låtskrivercamp der nordiske låtskrivere får sjansen til å lage musikk med japanske låtskrivere representert av et utvalg japanske forleggere, samt showcase-konseptet Loud & Metal Mania. Er du publisher anbefaler vi at du også ser på mulighetene som ligger i låtskrivercampen.

Mer informasjon om låtskrivercampen finner du her.

Det japanske musikkmarkedet er det nest største i verden og salget av musikk på fysiske formater utgjør fremdeles 90% av salget.

Her kan du lese mer om det japanske markedet: Veikart til Japan

Det lokale vertskapet er konsertpromotør Creativeman, som står bak noen av de største festivalene i Japan som Loud Park og Summer Sonic og booker mange internasjonale artister til landet.

Trade Mission-programmetHokuo Music Fest arrangeres i samarbeid med de nordiske musikkeksportkontorene og prosjektet ledes av Music Finland. Deltakelse på årets trade mission gir deg innsikt i det japanske markedet og muligheten til å møte og knytte kontakt med aktører i den japanske musikkbransjen.

Deltagelse forutsetter at du er en profesjonell aktør i norsk musikkbransje som ønsker å jobbe aktivt med å eksportere norsk repertoar til det japanske markedet. Music Norway oppfordrer særlig selskap som ikke har deltatt tidligere om å søke.

Hva tilbys gjennom trade mission programmet?

  • Nordisk sammenkomst, onsdag 8. november
  • Hokuo Music Seminar, torsdag 9. november
  • Hokuo Music Reception – Finske ambassaden i Tokyo, 9. november
  • Hokuo Music Trade Day, 10. November
  • Loud & Metal Mania med Creativeman, 10. november

Mer informasjon om Trade Mission-programmet finner du her.

Slik søker du:Vi vil vite hvorfor du ønsker å delta, dine konkrete målsettinger med deltagelse, eventuelle tidligere erfaringer i det japanske musikkmarkedet i tillegg til hvem du representerer på hvilken måte (label, manager, publisher osv.)

Søkere som blir prioritert vil få et reisetilskudd på kroner 8.000,- NOK, samt tilgang til alle arrangementer i forbindelse med Hokuo Music Fest. Det er begrenset med plasser. Kun én person per selskap.

En kortfattet søknad sendes til: karoline@musicnorway.no INNEN 22. MAI

Music Norway inviterer for øvrig til åpent hus om Asia onsdag 10. mai!