Søk om showcase på Nordic Folk Alliance i Gøteborg

Søknadsfrist 16. januar.

Skrevet av Carl Kristian Johansen 01.12.2021

Fru Skagerak NFA 2019 foto Emilie Dill
Fru Skagerak fra Nordic Folk Alliance 2019

Etter to avlyste utgaver arrangeres nå endelig den nordiske varianten av amerikanske Folk Alliance International. Arrangementet finner sted i Göteborg 20. -22. april 2022. Nordic Folk Alliance er en møteplass for nordiske musikere og bransje innen folkemusikk og «Global Roots». Det blir nettverksarrangementer og seminarer på dagtid og showcaser på kveldstid.

Profesjonelle musikere/band innenfor folk- og rootsmusikk er velkommen til å søke.

SØKNADSFRIST SØNDAG 16. JANUAR

HER finner du søknadsskjema.

Utvalgskriterier: Vi vil etterstrebe bred sjangermessig representasjon og jevn kjønnsfordeling. Den nordiske juryen vil i utvelgelsen legge vekt på i hvilken grad artisten har en plan for sitt internasjonale arbeid.

Vi håper også at så mange som mulig fra den norske bransjen vil være til stede. Informasjon om delegatpåmelding blir lagt ut på nyåret.

Prosjektansvarlig i Norge er Aslak Oppebøen i Music Norway.

Det er Kultur i Väst som arrangerer Nordic Folk Alliance 2022, på oppdrag av de nordiske eksportkontorene (NOMEX). Nordic Folk Alliance er et bransjemøte for alle innenfor folk- og rootsmusikk, med showcaser, seminarer og nettverksarrangementer. Nordic Folk Alliance arrangeres i samarbeid med Folk Alliance International (USA), Export Music Sweden, Tempi Denmark, Music Norway, Music Finland og Iceland Music.