Nå kan du søke om å bli med på Song Farm 2021

daWorks Music Publishing og The Woods arrangerer i år Song Farm for 11. gang, med støtte fra Musikkforleggerne og Music Norway.

Skrevet av Kristiane Lunde 24.06.2021

Fra Song Farm på Saltögården 2021. (Foto: Helene Dolva Broch)
Fra Song Farm på Saltögården 2021. (Foto: Helene Dolva Broch)

Song Farm har vokst seg til å bli en av Skandinavias største og mest kjente låtskrivercamper. Campen arrangeres i år 30. august til 3. september og samler noen av de beste nordiske og internasjonale låtskriverne og artistene fra forskjellige plateselskap, musikkforlag og management. Målet med campen er å skrive gode låter sammen med konkrete artister med et musikalsk fokus på pop, R&B, hip hop og EDM. I tillegg har de også som mål at deltakerne får utvidet sitt norske og internasjonale nettverk.

Campen arrangeres på idylliske norskeide Saltögården på Saltö, like syd for Strömstad i Sverige (ca. 2 timers kjøretur fra Oslo). Øya er et naturreservat og ligger med broforbindelse helt ytterst i havgapet mot Kosterfjorden.

Song Farm 2021 2
Song Farm i idylliske omgivelser

Under Song Farm deltar 30 av Nordens fremste profesjonelle låtskrivere innenfor populærmusikk og 10 artister. I tillegg deltar låtskrivere og artister fra utsiden av Norden. Song Farm er ikke en vanlig 'song camp', men en co-write-samling der koblingen med artister og skriving til deres konkrete innspillingsprosjekter er hovedfokus. Artistene som deltar kommer fra både store og små plateselskap i Norge og utlandet.

Les mer HER.