Vi inviterer til WOMEX 2022

Meld deg på den norske standen på verdensmusikkmessen WOMEX som finner sted i Lisboa, Portugal, i tidsrommet 19.-23. oktober 2022.

Skrevet av Aslak Oppebøen 18.05.2022

Dette er det andre året på rad vi reiser til Portugal, og messen i Porto i fjor høst var en stor suksess. Womex er det største samlingspunktet for tradisjons- og verdensmusikk i verden. Vi håper mange ønsker å være med og utnytte denne gode muligheten til markedsføring og nettverksbygging.

- Vi er inne i en periode med økt satsing på tradisjonsmusikken og Womex er en viktig arena for å nå et større publikum internasjonalt. Det vil bli en norsk showcase på årets messe og deltakerne i eksportprogrammet vårt EX.TRA vil være til stede på den norske standen, sier prosjektansvarlig Aslak Oppebøen i Music Norway.

For å knytte dere til den norske standen (123) og utløse 19% rabatt på delegatpass, bruk DENNE lenken.

Følg deretter instruksjoner på skjermen. Rabattkoden skal være forhåndsutfylt. Dersom det ikke skjer, så må du skrive den inn manuelt: XF7jWGUTWb

Dersom du ikke husker dine login data, følg DENNE lenken.

«Smart rate» påmeldingsfrist er 24. juni og koster 245 EUR (ordinært 295). Husk at det blir dyrere å melde seg på etter hvert.