Anna Kristine Lund

Kommunikasjonsrådgiver, innholdsproduksjon / Content Producer

+47 916 01 926

anna@musicnorway.no

Anna Kristine Lund (Foto: Dev Dhunsi)
Anna Kristine Lund (Foto: Dev Dhunsi)

Anna har journalistutdanning fra Høgskolen i Volda og bakgrunn fra NRK P13, NRK P3 og VGTV. I NRK har Anna jobbet med alt fra å lage musikkinnhold til nett, og produsere P3-aksjonen og Urørtfinalen, til å jobbe med utvikling av og research til TV-programmet HAIK, drive juryarbeid for P3Gull og produsere mye radio. Anna har også jobbet i Vrang Produksjon, som leverte musikkprogrammet Christine til NRK P3, der hun i tillegg til å produsere radioprogrammet jobbet med en satsning på sosiale medier og eventer.

I VGTV har Anna jobbet som videojournalist og produsent for programmene Panelet, Voksenpoeng, David og Oskar tar over verden og Harm & Hegseth. Hun har også jobbet med utvikling av nye konsepter, både for podcast og TV.

I Music Norway jobber Anna med video- og lydproduksjon, sosiale medier og nettverksarbeid for å øke internasjonal profilering av musikk fra Norge. Ta kontakt med Anna om du har tips til innhold i våre kanaler eller historier om norsk musikk som bare må fortelles til et internasjonalt publikum.