Henning Askjer Lefsaker

Kommunikasjonsrådgiver innholdsproduksjon / Content Producer

+47 922 54 919

henning@musicnorway.no

Henning Askjer Lefsaker (Foto: Dev Dhunsi)
(Foto: Dev Dhunsi)

I permisjon t.om. juni 2024.

Henning Askjer Lefsaker er regissør, innholdsprodusent og idéutvikler med en allsidig bakgrunn innen TV, reklame og innholdsproduksjon. Han er utdannet dokumentarregissør fra Den norske TV-skolen på Lillehammer og har i tillegg en bachelor i Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling fra Markedshøyskolen. Med erfaring som serieskaper og produsent for TV 2-serien Grenseløse Telemark og produksjon av reklamefilmer for blant annet Forsvaret, har Henning spisskompetanse innen video. Han har også jobbet som innholdsprodusent i Visma og Stabæk Fotball.

I 2013 startet han produksjonsselskapet og labelet Minitravolta, som blant annet har gitt ut Acres Wild og The Little Hands of Asphalt. Gjennom Minitravolta har han bred erfaring fra musikkbransjen, og i 2019 laget han webserien 5 MIN FØR, som fulgte norske artister i minuttene før de gikk på scenen.

Henning har ansvar for utvikling og produksjon av innhold for Music Norways kanaler. Kontakt Henning om du har en historie som bare må fortelles, eller om du har innspill til hvordan vi kan lykkes bedre med å profilere norsk musikk ut i verden.