Nina Finnerud

Rådgiver / Head of UK & Nordics

+47 990 91 868

nina@musicnorway.no

Nina Finnerud (Foto: Dev Dhunsi)
Nina Finnerud (Foto: Dev Dhunsi)

Nina har en kunstfaglig utdannelse fra University College of Creative Arts, etterfulgt av 12 års erfaring fra musikkbransjen i London. Nina har jobbet som labelassistent for Rocket Girl Records, Head of Press hos Cargo Distribution og som rådgiver for musikk og arkitektur på den Norske ambassaden i London, før hun i 2012 overtok ansvaret for å drive Music Norways London-kontor. I 2020 flyttet Nina tilbake til Norge, og nå styrer hun stereoanlegget på kontoret vårt på Solli plass.

I Music Norway har Nina ansvar for vår aktivitet i Storbritannia og Norden, samt at hun prosjektleder Masterclass-programmet og vårt nye managementprogram, DRIVE.

Nina har et stort, internasjonalt musikkbransjenettverk, samt god kunnskap og oversikt over musikkbransjen generelt. Hvis du trenger råd om internasjonal strategi og eksporttiltak kan du kontakte Nina.

Nina koordinerer Music Norway sine kompetanseprogram, og leder vårt rekrutteringsarbeid. Nina er kurset i Mental helse fra MHFA i London og har du spørsmål, så spør gjerne Nina.

Nina har en kunstfaglig bakgrunn fra University College of Creative Arts og startet sin karriere i musikkbransjen som labelassistent for Rocket Girl Records. Senere ledet hun presseavdelingen ved Cargo Distribution i London og samarbeidet med internasjonale artister som The Slits, The Brian Jonestown Massacre, Wire, Dave Davies etc. samt norske Fysisk Format og Rune Grammofon. Nina har også erfaring fra den norske ambassaden i London, hvor hun jobbet med musikk i presse-, kultur- og informasjonsavdelingen.