Roza Aghili Taslimi

Prosjektkoordinator / Project Coordinator

+47 456 78 977

roza@musicnorway.no

Roza Aghili Taslimi (Foto: Dev Dhunsi)
Roza Aghili Taslimi (Foto: Dev Dhunsi)

Roza har filmfaglig bakgrunn fra University of the Arts i London, og startet sin karriere i musikkbransjen som klubbpromotør, med klubb- og kunstkonseptet Sweetcheeks. Gjennom arbeid med klubbkonseptet og deltakelse i Music Norway-satsingen Endringsagentene har hun opparbeidet seg omfattende mangfoldskompetanse, og bringer et bredt sett med perspektiver inn i Music Norway spesielt og norsk musikkliv generelt.

Roza koordinerer mye av vår aktivitet på nettverksfestivaler, både nasjonalt og internasjonalt. Hun har ansvar for våre internasjonale markedsveiledere, og sørger for å koble våre verktøy og virkemidler med aktører i norsk musikkbransje. Roza holder kontakt med klubbmusikkmiljøet gjennom deltakelse på internasjonale nettverksarenaer innen sjangeren, og har også vært involvert i vårt kartleggingsarbeid på det afrikanske kontinentet.

Har du planer om å trappe opp din internasjonale virksomhet, eller opplever du etterspørsel i et marked du ønsker å følge opp, da er Roza den du skal snakke med. Hun kan koble deg med relevant rådgiver i Music Norway eller internasjonal markedsveileder.