PopUp Kristiansand – møt oss hos Sørf

Starts
From  —  To

Kristiansand, Norway

Musikkontoret

Vi tar turen til Kristiansand for å snakke om mulighetene innenfor norsk musikkeksport. Hvem er Music Norway, og hvordan kan vi hjelpe deg som ung bransjeaktør eller musiker til en videre karriere. Hvilken kompetanse sitter vi med, hvilke virkemidler har vi og hvor blir du kjent med de rette aktørene.

Denne gangen besøker vi Sørf. Her vil vi bli kjent med bransjeaktørene som holder til i Kristiansand og omegn. Det blir et kort foredrag, etterfulgt av muligheten for å booke en til en møter. Vi avslutter med litt mingling. Velkommen!

16:00 - 18:00 Møt våre rådgivere hos Sørf

Music Norway tar med seg våre to rådgivere Jennifer Gunn og Pål Dimmen denne gangen. Vi åpner for å møte bransjen lokalt og tilbyr PopUp kontor der du kan booke møter en til en fra kl. Les mer om deres bakgrunn og kompetanse lengre ned og book ditt møte.

18:15 - 19:15 Norsk musikkbransje i en verden med muligheter.

Jennifer Gunn har bakgrunn som manager i Made management i Bergen, nå har hun startet i jobben som rådgiver i Music Norway. Pål Dimmen er Rådgiver for våre tilskuddsordninger og har jobbet en årrekke i organisasjonen, både som rådgiver i PR og prosjekt avdelingen.

Jennifer og Pål vil snakke om hvem Music Norway er, og hvordan kan vi hjelpe deg som ung bransjeaktør eller musiker til en videre karriere. Hvilken kompetanse sitter vi med, hvilke virkemidler har vi og hvor blir du kjent med de rette aktørene. Jennifer vil dele fra sin erfaring som manager i et av Norges mest fremtredende management, om hvordan hun har jobbet tett med virkemiddelapparatet både for egen og sine artisters utvikling. Hva har vært viktig å tenke på for henne og hvordan har hun jobbet internasjonalt.

19:15 Mingling

Etter et lite foredrag inviterer vi til litt uformell mingling, så vi alle kan bli litt bedre kjent. Velkommen innom for en liten prat.