Søknadsfrist: Trademission til Afrika

Starts

Afrika, Online

Reeperbahn Festival

31. mai til 03. juni inviterer Tysklands største musikkbransjefestival, Reeperbahn Festival, musikkbransje fra blant annet Norge, til å delta på internasjonale digitalt musikkbransje event i Afrika i samarbeid med Music In Africa Foundation.

I nært samarbeid med Music In Africa Foundation jobber Reeperbahn med et fire-dagers program bestående av nettverksarrangementer, kuratert 1: 1 matchmaking-økter med topp beslutningstakere i afrikansk musikkbransje, paneler, keynotes, innsiktsfull digitale bedriftsbesøk til sentrale afrikanske musikkselskaper, og en hybrid showcase-opplevelse med europeiske og afrikanske artister. Denne våren er Reeperbahn Festival International AFRIKA eksplisitt ment å være panafrikansk, akkurat som partnerarrangementet Acces med sine skiftende lokasjoner på kontinentet. Den siste fant sted høsten 2019 i Accra, Ghana, og i november 2021 vil det bli avholdt i Dar es Salaam, Tanzania.

Søknadsfrist:

Frist for å søke om deltakelse er satt til 30.04.21. Søknaden sendes direkte via Reeperbahn her.

Spørsmål om program og deltakelse stilles til Patrick Daniel international@reeperbahnfestival.com som koordinerer alle Reeperbahns internasjonale arrangement.

I tillegg til dette eventet, tilbyr Reeperbahn musikkbransje fra Norge å søke om plass i delegasjonene til flere spennende land og byer i tiden fremover.

Reeperbahn følger nøye med på utviklingen av den pågående pandemien og vil vurdere mulighet for fysisk tilstedeværelse i Hamburg for selskapene som får tilbudet hvis situasjonen skulle tilsi det.

Arrangementer i Los Angeles, USA, and Dar es Salaam, Tanzania planlegges til høsten

Reeperbahn Festival International er støttet av the Federal Foreign Office of Germany.

Mer informasjon om Reeperbahn Festival International sine arrangement og påmeldingsmuligheter finner du her.