Trademission til Beijing

Starts  —  Ends

Beijing, Online, China

Reeperbahn Festival

Tysklands største musikkbransjefestival, Reeperbahn Festival, inviterer musikkbransje fra blant annet Norge til å delta på internasjonale digitale musikkbransje event i Beijing, Kina i samarbeid med WISE - The Future Festival & Think Tank. Søknadsfrist 24.03.

I samarbeid med WISE - The Future Festival & Think Tank, tilbyr Reeperbahn de utvalgte delegatene tilgang til proffesjonelle nettverkseventer, kurraterte en-til en møter med kinesiske tech-, og kreativ bransje i tillegg til paneler, key notes og lærerike i digitale besøk til lokale kinesiske musikkselskaper i Peking og Shanghai. Det vil også være et hybrid showcaseprogram med eksportklare kinesiske og europeiske selskap.

Arrangøren ser etter søkere med en konkret interesse for å jobbe det kinesiske musikkmarkedet og ønsker delegater som jobber innen plateselskap, forlag, distribusjon, management, markedsføring/pr, booking/live eller andre relaterbare digitale/kreative bransjer.

Søknadsfrist:

Frist for søknad om deltakelse er 24.03.2021, og gjøres direkte via Reeperbahn her.

Spørsmål om program og deltakelse stilles til Patrick Daniel international@reeperbahnfestival.com som koordinerer alle Reeperbahns internasjonale arrangement.

I 2020 snakket vi med Phillipp Grefer i FakeMusicMedia, som startet WISE tilbake i 2018:

Flere muligheter med Reeperbahn Festival International

I tillegg til eventet i Beijing, Kina, tilbyr Reeperbahn musikkbransje fra Norge å søke om plass i delegasjonene til flere spennende land og byer i tiden fremover.

Reeperbahn følger nøye med på utviklingen av den pågående pandemien og vil vurdere mulighet for fysisk tilstedeværelse i Hamburg for selskapene som får tilbudet hvis situasjonen skulle tilsi det.

Arrangementer i Los Angeles, USA, and Dar es Salaam, Tanzania planlegges til høsten

Reeperbahn Festival International er støttet av the Federal Foreign Office of Germany.

Mer informasjon om Reeperbahn Festival International sine arrangement og påmeldingsmuligheter finner du her.