Søk showcase på Eurosonic 2024

Starts

Groeningen, Netherland

Eurosonic Noorderslag Sair Grote Markt ESNS21 Niels Knelis 0015 DSC 0612
Eurosonic Noorderslag (foto: Niels Knelis)

Søknadsportalen for å spille på en av de største og viktigste showcasefestivalene er åpnet.

Music Norway har samarbeidet med festivalen i mange år og ønsker å sikre norsk synlighet og tilstedeværelse på en av de viktigste live-arenaene i Europa. Neste utgave av Eurosonic skjer 17.- 20. januar 2024 i Groeningen, Nederland, og nå kan du søke om å spille showcase på festivalen.

Ønsker du å spille på festivalen? Søk HER.

I januar i år var norske artister og norsk bransje godt representert på festivalen, og SKAAR, Fixation, Metteson, Ash Olsen, Combos, Beharie og Hammok var blant de norske i lineupen. Eurosonic har en imponerende merittliste over nye acts de har hjulpet med å slå igjennom på den internasjonale livemusikkscenen. Blant annet har showcasefestivalen kickstartet den internasjonale karrieren til artister som Shame, Her, Alma, Roosevelt, Aurora, Dua Lipa og mange flere. Dette er både blitt gjort ved å tilby de en scene under Eurosonic, men også ved å støtte dem etter arrangementet gjennom deres European Talent Exchange Program (ETEP).

Søk reisetilskudd
Music Norway gir reisetilskudd til artister og bransjerepresentanter for band som er booket til festivalen. Neste frist for å søke reisetilskudd er 1. juni 2023, som også innebærer tilskudd til møtevirksomhet og arbeidsopphold. Søk her.