Søknadsfrist: Trademission til Nashville

Starts

Nashville, Online, USA

Reeperbahn Festival

Tysklands største musikkbransjefestival, Reeperbahn Festival, inviterer med seg musikkbransje fra blant annet Norge til å delta på internasjonale digitalt bransje event i Nashville, USA i samarbeid med Music Business Association (Music Biz). Arrangementet finner sted 10. - 13. mai

Reeperbahn Festival International NASHVILLE tilbyr en allsidig titt på den amerikanske musikk- og kreative næringen fra vestkysten til østkysten, med fokus bl.a. på publishing og "Music City Nashville".

Sammen med sin partner i USA, Music Biz, tilbys 4 dager med nettverksarrangementer, kuratert 1: 1 matchmaking med topp beslutningstakere i den amerikanske musikk- og kreative industrien, paneler, keynotes, verdifulle digitale bedriftsbesøk til viktige amerikanske musikkselskaper og en digital låtskrivercamp som avsluttes med en samling for deltakere fra Europa og USA. Detaljer for låtskrivercampen blir publisert senere.

Søknadsfrist:

Arrangementet finner sted 10. - 13. mai.

Frist for søknad om deltakelse er 09.04.2021. Søknader sendes direkte til Reeperbahn her.

Spørsmål om program og deltakelse stilles til Patrick Daniel international@reeperbahnfestival.com som koordinerer alle Reeperbahns internasjonale arrangement.

I tillegg til eventet i Nashville tilbyr Reeperbahn musikkbransje fra Norge å søke om plass i delegasjonene til flere spennende land og byer i tiden fremover.

Reeperbahn følger nøye med på utviklingen av den pågående pandemien og vil vurdere mulighet for fysisk tilstedeværelse i Hamburg for selskapene som får tilbudet hvis situasjonen skulle tilsi det.

Arrangementer i Los Angeles, USA, and Dar es Salaam, Tanzania planlegges til høsten

Reeperbahn Festival International er støttet av the Federal Foreign Office of Germany.

Mer informasjon om Reeperbahn Festival International sine arrangement og påmeldingsmuligheter finner du her.