Delta på Reeperbahn 2023

Starter

Hamburg, Tyskland

Bli med og møt tysk musikkbransje på Reeperbahn og i Berlin? Reeperbahnfestivalen er av de aller viktigste samlingspunktet for tysk og internasjonal musikkbransje. 20. til 23. september går turen til Hamburg med mulighet til en start i Berlin. Søk innen 14. Juni!

Fakta/målgruppe

Når: 20. - 23. september 2023

Aktivitetstype: Internasjonal nettverksbygging

Sjanger: Hovedvekt innenfor populærmusikkfeltet.

Søknadsfrist: 14. juni

Reeperbahn Festival har siden dens første utgave i 2006 vokst fram til å bli en av de ledende showcasefestivalene og møteplassene for musikkbransjen i Europa, hvor norske artister og bransjeaktører har hatt sterk tilstedeværelse gjennom flere år.

Nettverksmuligheter.

Nå har du mulighet til å bli med på Tysklands og en av verdens største bransjefestival Reeperbahn. Årets festival sparkes i gang 20. september og strekker seg over 3 dager med et program bestående av aktuelle temaer for musikkbransjen og mange ulike nettverksmuligheter. Festivalen presenterer et spennende showcaseprogram med artister som ønsker å etablere seg i Tyskland og internasjonalt.

Music Norway ønsker å tilrettelegge for at norske musikkselskap vil få tilgang til å utvide nettverket sitt ved å treffe potensielle tyske samarbeidspartnere og innhente oppdatert og relevant kunnskap om det tyske markedet. Tilbudene har som mål å dekke både de som allerede er etablerte i det tyske markedet, men også de som ønsker å komme seg inn. De man vil møte på festivalen er internasjonale agenter, promotører, plateselskap, management, pr, presse og artister.

Søknadsfrist:

14.06.2023

Påmelding er bindende!

Dette inkluderes i delegattilbudet:

  • Delegatpass til Reepebahn konferanse og festival
  • Tilgang til nettverksarrangement under festivalen
  • Mulighet til deltakelse i bransjeprogram i Berlin med markedspanel og firmabesøk (kostnadsfritt og programmert av lokal arrangør). Valgfritt ekstratilbud.
  • Reisetilskudd på kr. 4000,-. Kr. 5000,- hvis Berlin-programmet inkluderes
  • Mulighet for digitalt forberedelsesmøte med Music Norways markedsveildere for Tyskland og/ eller andre relevante aktører i det tyske markedet

Hvem kan melde seg på?

Da det er begrenset med plasser vil det kun være mulig at én person pr selskap søker. Selskap som har artister i Reepebahn- programmet eller representerer en flere klienter/større katalog vil bli prioritert.

Det stilles krav til at du operer som en profesjonell aktør innen norsk musikkeksport og at du forvalter andres rettigheter.

Hvordan melde meg på?

Søknadsskjema finner du nederst på siden. Fristen er 14. juni. Søknadene vil bli vurdert av et utvalg og behandlingstiden er rundt 2 uker fra søknadsfrist.