Utdeling av prisen for årets musikkjournalistikk

Starter
Fra  —  Til

Pokalen, by:Larm, Oslo, Norge

Musikkindustriens næringsråd (MIR)
Arets Musikkjournalistikk

Musikkindustriens Næringsråd inviterer til lunsj og prisutdeling

Tradisjonen tro tar MIR pulsen på hva som skjer i norsk musikkbransje og på denne lunsjen skal de store sakene i norsk musikkpolitikk fremover diskuteres. «Hvordan får vi fart ut av krisen?» er satt som overskrift for samtalen på årets møte. Samtidig som musikkbransjen har vært hardt rammet av pandemien, rapporteres det om synkende norskandel på radio og strømming, mens norske festivaler og agenturer blir kjøpt av internasjonale aktører. Hvordan og med hvilke tiltak skal en samlet norsk musikkbransje møte disse utfordringene for å få fart på bransjen igjen?

Musikkindustriens næringsråd innleder og oppfordrer alle til å bli med i diskusjonen. Det blir også tid til mingling over en kaffe og noe å bite i og til slutt vil prisen for årets musikkjournalistikk deles ut.

Ole Henrik Antonsen, styreleder i NOPA

Erik Brataas, daglig leder i FONO

Gry Bråtømyr, daglig leder i Norsk jazzforum

Tone Østerdal, daglig leder i NKA

Marius Øvrebø-Engemoen, daglig leder i GramArt

Modereres av: Karen Sofie Sørensen, daglig leder i Kulturrom

MIR er Musikkindustriens Næringsråd, et nettverk av landsomfattende musikkorganisasjoner som jobber for å styrke musikkindustriens næringsinteresser. Vi samler artister, komponister, tekstforfattere, musikere, managere, produsenter, arrangører, plateselskap, forleggere og leverandører av sceneteknisk produksjon i Norge. MIR representerer mer enn 1 000 selskaper og 15 000 enkeltmedlemmer i norsk musikkbransje.