Frist for å søke om deltakelse på trade mission til Los Angeles, januar 2023

Slutter

USA

Setter du opp låtskriversessions i Los Angeles og ønsker å utvide nettverket og kompetansen din?

Da kan trade mission til LA fra 25. til 27. januar 2023 være noe for deg og ditt selskap.

Trade missionen er et samarbeid mellom Music Norway og Musikkforleggerne og er et tilbud til det profesjonelle bransjeleddet i Norge som jobber aktivt med å arrangere sessions for låtskrivere og produsenter internasjonalt. NB. Kort påmeldingsfrist. 14. september

Los Angeles er et samlingspunkt for musikkbransje og musikkproduksjon. Mange søker seg hit for å finne samarbeid og muligheter som fører til deltakelse på utgivelser med internasjonale artister og musikere. Konkurransen er hard og det krever at en har både nettverk og kompetanse for å kunne bistå i arbeidet med å sette opp studiosessions for låtskriversamarbeid. Dette tilbudet gir tilgang til lokale bransje folk som har sammenfallende interesser, å sette talentfulle låtskrivere og produsenter i samme rom for å skape kvalitetsmusikk som skal ut i verden. En lokal prosjektleder vil bistå Musikkforleggerne og Music Norway i å sette sammen programmet i samarbeid med deltakerne.

Dette får du som deltaker:

  • Skreddersydde nettverksmøter med Los Angeles baserte aktører (forleggere, managere etc)
  • Kompetansesamlinger både digitalt og fysisk
  • Bedriftsbesøk til studio og/eller relevante selskap
  • Reisetilskudd på 10 000NOK

Kun en plass per selskap/ katalog. Profesjonelle selskap basert i Norge som jobber aktivt med å sette opp sessions for låtskrivere og produsenter og som fokuserer på det amerikanske markedet vil bli prioritert.

Selskaper med klienter som har etterspørsel i markedet vil bli prioritert. Deltakerne som blir valgt ut vi ha mulighet til å møte med prosjektkoordinatoren allerede i slutten av uke 37. Vi ber om at søknaden besvares på engelsk.

USA