Kontordagen 2023

Starter

Vulkan Arena og Pokalen i Oslo, Norge

Kontordagen23

Kontordagen er en årlig fagdag for musikere, artister og låtskrivere. Relevante foredrag, paneldebatter, veiledningssesjoner og ikke minst - et sted du møter dine musikkollegaer! I 2023 arrangeres Kontordagen for sjette gang.

Å være musiker består av mer enn å stå på scenen. Creo, NOPA, Gramart, Musikkforleggerne, by:Larm og MØST arrangerer derfor en årlig fagdag for musikkbransjen.

På årets arrangement får man lære om rettigheter, avtaler, forhandlingsteknikk, opphavsrett, markedsføring og søknader fra noen av musikkbransjens ledende aktører. Vi byr på inspirerende foredrag, kurs, workshop, møte med tilskuddsordningene, gratis mat og drikke, live musikk og bransjefest!

Les mer om årets program her.

Få hjelp med søknadene: Møt tilskuddsordningene

For å nå fram i søknadsbunken kan det være avgjørende å være dyktig på søknadsskriving. På Kontordagen får du mulighet til å møte tilskuddsordningene for å høre mer om hva de ser etter i en god søknad. Fortell om prosjektet ditt, eller spør om det du alltid har lurt på!

Tilskuddsordningene er til stede på Pokalen 12.00-13.45.

Her kan du møte:

Trine og Tronds tilskuddsskranke

Er du litt usikker på hvilke av tilskuddsordningene som er aktuelle for deg? I så fall kan du henvende deg i Trine og Tronds tilskuddsskranke først, og si hva du planlegger og hva du trenger penger til, så pekes du til riktig bord med en gang!

Trine og Trond er:

Trine Mjølhus Jacobsen (NOPA)

Trond Moe-Larsen (Musikkontoret MØST)