Kontordagen 2024

Starter

Vulkan, Oslo, Norge

Kontordagen foto Helge Brekke - kun til illustrasjon for Kontordagen
Kontordagen 2022 Foto: Helge Brekke / musikkontoret.no

Å være musiker består av mer enn å stå på scenen.

Kontordagen er en årlig fagdag for musikkbransjen. Her får du input på alt rundt musikken. Her får du relevante foredrag, kurs, workshops og ikke minst – et sted du møter dine musikkollegaer!

På Kontordagen får du lære om blant annet rettigheter, avtaler, forhandlingsteknikk, opphavsrett og markedsføring fra noen av musikkbransjens ledende aktører.

Kontordagen er for alle som jobber med musikk. Kursene er varierte og kan passe både for deg som er ny i bransjen og deg som trenger litt påfyll, ønsker å plukke opp nyttige tips, få inspirasjon og møte kollegaer.

Møt tilskuddsordningene

Pål Dimmen, rådgiver for tilskuddsordningene våre vil være tilstede og tilgjengelig under "Møt tilskuddsordningene" på Pokalen mellom 11 - 13:45. Kom innom og ta en prat.

Music Norway har eksportrettede tilskuddsordninger som skal bidra til at profesjonelle utøvere, opphavere og musikkselskaper innen alle sjangre kan delta aktivt i et internasjonalt marked. Formålet med ordningene er å øke etterspørselen, markedsverdien og nettverket til de norske aktørene internasjonalt. Music Norway har tilskuddsordninger til internasjonale reiser, markedsføring og eksportarenaer i Norge.

Kontordagen arrangeres av:

NOPA, GramArt, Creo, Musikkforleggerne, By:Larm og Musikkontoret MØST.

Music Norway er ikke ansvarlig for innhold eller avvikling av arrangementet.