Masterclass Samling #2

Starter  —  Slutter

Oslo, Norge

PROGRAM:

Onsdag 22 mars

10:00 – Velkommen tilbake! Introduksjon til samling II
Vi tar så en runde med alle og hører hva som har skjedd siden sist og sjekker inn med prosjektene. De som vil deler tanker, ideer, utfordringer eller ting dere har fått til siden sist. Hvis noen vil ha feedback på låter eller artister legger vi opp til det.

12:00 - Lunsj

13:00: Case study: Girl in Red Vi får besøk av Ben Blackburn, manageren til girl in red som gir et innblikk i hennes reise så langt og valgene de har tatt på veien. Hva har vært strategien fra begynnelsen og hvordan har de bygget teamet rundt Marie. Ben har også lang erfaring fra musikkbransjen i UK, hvor han tidligere har jobbet som A&R i Sony, Virgin EMI og Atlantic Records før han satt opp sitt eget management selskap. Dette blir en rundebord samtale og det oppfordres til å tenke på evt. spørsmål.

PAUSE (30 min)

15:00: Stress håndtering med Sindre Kvithyld Aasli fra Montgomery Sindre er psykologspesialist og jobber med oppfølging av mennesker som opplever medieeksponering og oppfølging av deltakere i TV-produksjoner. Sindre skal snakke om stress håndtering samt gi verktøy til å håndtere evt. utfordringer rundt mental helse for artistene dere representerer.

Torsdag 23 mars

09:30: Kaffe/bakst & recap av gårsdagen.

10:00: I samtale med: Christine Danche – Programleder, produsent og eier, Vrang Produksjon.
Etter nesten 10 år som musikkjournalist i P3 har Christine posisjonert seg som en viktig bidragsyter for norsk kultur. Christine har vært helt enestående i sin formidling, og sørget for at både nye og etablerte musikere har fått tilgjengeliggjøre sin kunst og kreativitet for et bredt publikum. Vi får besøk av Christine Danche som snakker om sin karriere så langt, valgene hun har tatt underveis og prosessen rundt det å bygge sitt eget produksjonsselskap. Christine har også godt innblikk i musikkbransjen og musikklandskapet i Norge. Her er det åpent for å stille spørsmål underveis så tenk gjerne over hva dere ønsker å spørre Christine om.

11:30: Status på Mentor Vi tar en rask runde på tanker rundt mentor og evt spørsmål dere har.

12:00: Lunsj

13:00: Slutt