MusicMakers Hacklab 2024: Sustenance - Åpen påmelding

Slutter

Berlin, Tyskland

MusicMakers Hacklab er et åpent og samarbeidsorientert miljø der deltakerne samarbeider i løpet av CTM Festival-uka for å utforske og realisere nye musikalske ideer. Det hele kulminerer i en offentlig avslutningsforestilling den 4. februar 2024. En åpen internasjonal påmelding er tilgjengelig for alle kunstnere og eksperimentatører som er interessert i delt skapelse.

Betingelser: Påmeldingen er åpen for søkere fra hele verden. Inntil 10 deltakere vil bli valgt. Deltakere vil motta støtte i form av reisebudsjett på inntil 300 euro per person, overnatting og lunsj i løpet av hacklab-perioden, samt en festivalpass til CTM 2024-arrangementer. Det vil også bli utstedt invitasjonsbrev for deltakere som trenger dette i forbindelse med visumsøknader og finansieringsforespørsler.

Tidsplan og frister:

  • Søknadsfrist: 22. oktober 2023
  • Utvalgte Hacklab-deltakere kunngjøres: tidlig i november 2023
  • Hacklab-uka: 29. januar - 3. februar 2024
  • Avslutningsforestilling: 4. februar 2024

Om Vertene:

  • Sophia Bulgakova: En ukrainsk kunstviter, tverrfaglig kunstner og aktivist som nå er basert i Nederland. Hun utforsker forholdet mellom kulturell identitet, oppfatning og fantasi gjennom sensoriske inntrykk i installasjoner og forestillinger.
  • Peter Kirn: En elektronisk musiker og mediekunstner med bred erfaring innen eksperimentell musikk, moderne dans og teknologi. Han har arbeidet med ulike teknologiske prosjekter og har en betydelig innflytelse på musikkproduksjon og ytelse.

Dersom du ønsker å delta kan du fylle ut søknadsskjemaet som er tilgjengelig på denne nettsiden:

Info og søknadsskjema