Open Call Borealis delegatprogram 2024

Starter
Klokken

Bergen, Norge

Borealis
Foto Johanne Karlsrud 1001046 web
Elina Waage Mikalsen er festivalens Artist in Residence. (Foto: Johanne Karlsrud)

Søk om deltakelse på det internasjonale delegatprogrammet til Borealis 15.–17. mars 2024. Søknadsfristen er 12. februar kl 12:00.

Internasjonal møteplass

Borealis er en av de viktigste internasjonale møteplassene for eksperimentell musikk. For at flere kan få utbytte av denne årlige begivenheten, lyses det nå ut ledige plasser på delegatprogrammet for samiske og norske aktører. Festivalarrangører, plateselskap, forlag, prosjekt- og ensemble-ledere som jobber profesjonelt med eksperimentell musikk, oppfordres til å søke om å delta på det internasjonale delegatprogrammet til festivalen.

I 2024 er festivalen for første gang programmert i samarbeid med en kunstner – den samiske artisten Elina Waage Mikalsen. Sammen med henne presenterer Borealis et helt program med eksperimentelle samiske artister på en måte som aldri har blitt gjort i Bergen tidligere.

Delegatprogrammet består av formell og uformell nettverksbygging, i tillegg til konserter, samtaler, lydinstallasjoner og andre musikkopplevelser. Det er en møteplass der internasjonale eksperter, kuratorer og musikkanmeldere kan treffe profesjonelle aktører i det samiske og norske musikklandskapet. Delegatprogrammet løper under helgen av festivalen, fra 15.-17. mars med hjemreise 18. mars. Selve festivalen starter 13. mars.

Som delegat får du:

  • Oppleve festivalen sammen med nøkkelpersoner fra hele verden
  • Gratis festivalpass og tilgang til alle arrangement
  • Music Norway kan bidra med tilskudd til reise opptil kr 2.500,- for deltakere som er tilreisende og ikke er knyttet til en institusjon (kan økes dersom lang reise)
  • Borealis dekker opphold på festivalhotellet

Du forplikter deg til å delta på hele programmet samt bidra til evalueringen.

Fyll ut skjemaet nederst på denne siden for å søke om en delegatplass innen 12. februar kl 12:00.

Ved spørsmål, ta kontakt med: kaja@musicnorway.no eller irem@borealisfestival.no