Søk om å delta på Ultimas internasjonale delegatprogram

Starter

Oslo

53205132318 3aaf6abb86 k
Seminar under gjesteprogrammet til Ultima i 2023. Foto: Signe Fuglested Luksengard

Ultima, Music Norway og Utenriksdepartementet inviterer en rekke norske og internasjonale aktører til Oslo for å feire mangfoldet av nyskapende og eksperimentell musikk og lydkunst mellom 12. og 21. september 2024

Hva er Ultimas gjesteprogram?

Ultimas gjesteprogram samler kuratorer, presse, forlag, plateselskap, komponister og utøvere fra sentrale institusjoner innen kunstmusikkfeltet i Norge og internasjonalt. Deltakelse på Ultimafestivalens gjesteprogram gir en unik mulighet til å møte noen av de beste aktørene i musikkbransjen gjennom formelle og uformelle aktiviteter. Søk om å delta via skjemaet nederst på siden.

Gjesteprogrammet vil i år foregå gjennom hele festivalperioden med en rekke faglige og sosiale møteplasser, kunstnerisk program og nettverksmøter. Ved å delta i Ultimas gjesteprogram får du mulighet til å etablere kontakt med aktører du kan møte resten av festivalen. Deltakelse forutsetter at søkeren er aktiv innenfor norsk musikkbransje.

Deltakerne må selv dekke eventuell reise og opphold. Gjestene forplikter seg til å delta på alle festivaldagene i den valgte delegatperioden, enten i tilknytning til festivalens åpningshelg, 12.-15.9 eller avslutningshelg, 19.-21.9. Delegatprogrammet inkluderer gratis deltakelse på alle festivalens arrangementer i den valgte besøksperioden (avhengig av tilgjengelighet og forhåndsbestilte billetter). I tillegg tilrettelegger Ultima for møter og sosiale sammenkomster mellom gjestene, bransjeaktører og festivalartister gjennom hele festivalperioden.

Hva får du oppleve på Ultimas gjesteprogram?

Festivalprogrammet publiseres på ultima.no 17. juni. I løpet av festivalens ti dager presenterer vi konserter med instrumentalmusikk og elektronisk musikk, musikkteater, opera, lydinstallasjoner, dans, multimedia, performancekunst og mye mer. I tillegg byr vi på faglige aktiviteter, verksteder, kunstnersamtaler og seminarer som del av Ultima Context.

Når: 12.-21. september 2024

Aktivitetstype: Internasjonal nettverksbygging

Målgruppe: Internasjonal og norsk musikkbransje og presse med hovedvekt på kunstmusikkfeltet

Søknadsfrist: 24. juni 2024, via skjemaet nederst på denne siden

Søkere som får plass på programmet får beskjed så snart søknadene er behandlet etter søknadsfristen.