Søk om reisetilskudd til Classical:NEXT

Starter

Berlin, Tyskland

CN 10 ar

Søk om reisetilskudd til å delta på Classical:NEXT

Classical:NEXT er et internasjonalt og klassisk fagrettet nettverksarrangement innenfor kunstmusikk, og finner sted i Berlin i perioden 13. til 17. mai 2024. Bransjetreffet er det største av sitt slag i Europa.

Music Norway ønsker å bidra til at norske komponister og aktører innenfor det klassiske musikkfeltet får utvidet sine internasjonale nettverk, og reiser igjen til konferansen Classical:NEXT. Gjennom søknad kan norske aktører få reisetilskudd på kr 4.000 og dekket deltakeravgiften i sin helhet av Music Norway. Man kan forvente seg et fremtidsrettet program med kjente og etablerte formater, samt en rekke nye muligheter for nettverksbygging. I år vil det også arrangeres en nordisk stand og arrangement på messen, i regi av Music Norway og i samarbeid med Music Finland, Art Music Denmark, Music Iceland og aktører fra Færøyene.

Komponister, utøvere, kunstneriske ledere, forlag, plateselskap og andre aktører fra feltet som ønsker å delta på Classical:NEXT, kan søke. Aktører som har mottatt støtte til denne reisen gjennom Stikk, kan ikke søke. Det gis tilskudd til maks. 1 person per selskap. Søknadsfrist er 18. februar, via søknadsskjema nederst på siden.

Søknadsskjemaet er nederst på denne siden.

Fristen for å søke om reisetilskudd er 18. februar kl. 24

Classical:NEXT har redusert pris for "early bird" påmelding, dersom man melder seg på via hjemmesiden deres innen 23. februar. De som tilbys reisetilskudd vil meldes på via Music Norway, men må selv booke reise og opphold.

Prosjektet blir muliggjort med midler fra Kultur- og likestillingsdepartementet og Utenriksdepartementet.

Et utvalg bilder fra Classical:NEXT i 2022, da bransjefestivalen feiret tiårsjubileum.

CN 10 ar 4
CN 10 ar 9
CN 10 ar 10
CN dansk og norsk komponistforening
CN 10 ar 8
CN 10 ar 7
CN 10 ar 3
CN 10 ar 6
CN 10 ar 5
CN 10 ar 2
CN 10 ar 1

Søknad om reisetilskudd til Classical:NEXT

Hvordan fikk du høre om denne muligheten?

Takk for din søknad, du vil bli kontaktet innen kort tid.