Søk om deltagelse på Ultimafestivalens gjesteprogram 2021

Starter

Oslo, Norge

Ultima War requiem

Ultima Oslo Contemporary Music Festival er Nordens største festival for samtidsmusikk, og arrangerer for 9. år på rad sitt internasjonale gjesteprogram.

Deltakelse på Ultimafestivalens gjesteprogram gir en unik mulighet til å møte noen av de beste internasjonale aktørene i musikkbransjen gjennom formelle og uformelle aktiviteter. Du vil få mulighet til å etablere kontakt med aktører man kan møte resten av festivalen.

Besøksprogrammet samler kunstneriske ledere, presse og utøvere fra sentrale institusjoner innen kunstmusikkfeltet, og har etablert Ultima som en sentral møteplass for den internasjonale bransjen. Deltagelse forutsetter at søkeren er arrangør eller innenfor norsk musikkbransje. Sammen håndplukker Ultimafestivalen, Music Norway, og Utenriksdepartementet gjester fra våre internasjonale nettverk. Totalt deltar ca. 20 representanter fra internasjonal presse og musikkbransje.

2020 viste seg å bli utfordrende, men vi har valgt å planlegge for en festival med fysiske konserter og produksjoner tilpasset til situasjonen vi nå befinner oss i, med tanke på for eksempel publikumskapasitet og å invitere internasjonale gjester. Vi har derfor bestemt oss for å kun invitere gjester fra utvalgte europeiske land, med håp om at dette vil vise seg å bli mulig, og med dette holde et tilnærmet likt normal gjesteprogram i år og.

Når: 10. – 12. september 2021 (festivalens åpningshelg)

Eller 17. – 19. september (festivalens avslutningshelg)

Aktivitetstype: Internasjonal nettverksbygging.

Din målgruppe: Internasjonal musikkbransje og presse med hovedvekt på kunstmusikkfeltet.

Søknadsfrist: 08.09.21

Søkere som får plass på programmet får beskjed så snart søknadene er behandlet etter søknadsfristen.