The New Colossus Festival 2022

Starter  —  Slutter

New York, USA

Fieh band

Festivalen returnerer til New York Citys Lower East Side og lover å levere nok en godt kuratert serie av nye artister fra hele verden sammen med en konferanse som arrangerer informative diskusjoner med bransjefolk om emner som betyr noe.

Festivalen starter onsdag 9. mars 2022 og varer frem til søndag 13. mars, og er en mulighet til å oppdage de beste nye fremvoksende artistene og engasjere seg i profesjonelle nettverksopplevelser på tvers av flere uavhengige arenaer i NYC, inkludert Mercury Lounge, Arlene’s Grocery, Berlin, Bowery Electric, East Berlin, Pianos, med mer.

Fieh

Festivalen startet i 2018 som et startpunkt for internasjonale toppmusikere for å vise frem talentet sitt til musikkindustrien i NYC og lokale fans, The New Colossus Festival har siden etablert seg som det første stoppet i USA for mange artister. "USA er en smeltedigel av kulturer og utallige familier, inkludert min egen, som kom til USA på jakt etter nye muligheter, sier festivalens medgründer Mike Bell. "Vi er glade for å feire denne langvarige tradisjonen med å ønske verden velkommen til vuggen til vestlig populærmusikk og ser frem til å dele vår kjærlighet til musikk med det utrolige fellesskapet vi har bygget opp gjennom årene."

Fieh og Pom Poko er eneste norske band booket til festivalen i 2022.