Ultima kliner til med flere delegater enn noen gang

Starter  —  Slutter
Fra  —  Til

Oslo, Norge

Ultima Contemporary Music Festival
Ultimasofiajernberg

Etter en pandemi avvikler Ultima Contemporary Music Festival i samarbeid med Music Norway et fullverdig besøksprogram med hele 17 norske og 26 utenlandske delegater fra 15.-18.september.

Ultima Oslo Contemporary Music Festival er Nordens største festival for samtidsmusikk, og arrangerer for 10. år på rad sitt internasjonale gjesteprogram.

Programmet inneholder forestillinger med Iannis Xenakis, Orestia, Natasha Barrett, Maia Urstad, portrettkonsert med Jan Martin Smørdal, ANNA&CO & Nils Petter Molvær, Sofia Jernberg, Nils Henrik Asheim, Anja Lauvdal, Laurel Halo og Cikada & Quaslim Naqvi.

I tillegg til forestillingene er det lagt opp til sosiale møteplasser hvor delegatene kan lære hverandre å kjenne.

Bjarne Kvinnsland er produsent for Nordic Voices og Poing. Han er selv komponist og samtidsmusikkens altmuligmann. Han har følgende å si om besøksprogrammet:

- Jeg gleder meg til å treffe andre konsertarrangører og produsenter og presentere de beste ensemblene fra Oslo til verden!

Prosjektleder for kunstmusikk i Music Norway Einar Idsøe Østevik Eidsvåg gleder seg til årets Ultima

- Det er deilig å kunne slå på stortromma og ha flere delegater enn noen gang etter tre traurige år for feltet. Sammen skal vi oppleve masse ny musikk av forhåpentligvis ypperste klasse, rusle fra spillested til spillested og samtale om vårt virke og se på muligheter.