Vill Vill Vest 2023

Starter  —  Slutter

Bergen, Norge

Vill Vill Vest
VVV Brak Dag 2 2022 Haara187 A1499
Illustrasjonsbilde Vill Vill Vest 2022. Foto: Øystein Haara

9. november sparkes den åttende utgaven av Vill Vill Vest i gang. 60 av de beste og mest interessante nye norske artistene Norge har å by på, presenteres på Bergens kjente og kjære scener for et publikum og nasjonal- og internasjonal musikkbransje.

Vill Vill Vest har etablert seg som Vestlandets viktigste musikkfestival og arena for nyetablerte artister. I tillegg til at de løfter frem nye musikalske talenter, setter de fokus på kompetansebygging i samarbeid med musikkontoret Brak. Her tilbyr de konferanser, presentasjoner og seminarer med aktuelle tema for å holde seg oppdatert i en bransje som beveger seg raskt.

Vill Vill Vest International (tidl. International Exchange):

Festivalen er en viktig møteplass der både artister og lokale musikkselskap får skapt relasjoner og bygget nettverk med både nasjonal- og internasjonal musikkbransje.

I samarbeid med Vill Vill Vest, arrangerer Music Norway nettverksprogrammet «Vill Vill Vest International». Programmet kobler 5 norske og 5 internasjonale unge personer i musikkbransjen og tilrettelegger for b2b samtaler i form av rundebordsamtaler, presentasjoner og sosiale møteplasser i tillegg til deltakelse på delegatprogrammet til festivalen. Programmet strekker seg over to dager.

VVV Brak Dag 2 2022 Haara187 A1678
Illustrasjonsbilde Vill Vill Vest 2022. Foto: Øystein Haara

Nettverksmuligheter:

Music Norway setter opp en møteplass sammen med Norske Konsertarrangører, hvor vi inviterer til sosialt samvær over mat og drikke. Her vil det bli muligheter for å treffe både gamle kjente og nye kontakter i en uformell setting. Det blir god mat og masse prat mellom både lokal, nasjonal og internasjonal musikkbransje. Ta med godt humør og bli med oss på Rommet fra kl. 16:00 – 18:00 torsdag 9. november.

Music Norway bidrar i tillegg med å tilrettelegge for møte med bransje fra Tyskland, UK, Danmark og Estland under Vill Vill Vest i form av speed meetings på fredag 10. november. Det blir lagt opp til et kort møte med seks bransjeaktører innenfor forskjellige felt. Møtene vil vare i seks minutter hver, så her gjelder det å være forberedt og ha pitchen klar!

Les mer og se fullt program for Vill Vill Vest her.

På årets festival deltar Henning, Helene og Jennifer fra Music Norway, vi gleder oss!