Brooke Black

Trenger du hjelp med global mediestrategi og PR i USA?

Markedsveileder USA 2024

Brooke Black 600x400

Brooke er en bereist kommunikasjonsekspert som spesialiserer seg innen global mediestrategi og PR. I hennes over 15 år lange karriere har rådgivning, planlegging og gjennomføring av fremtidsrettede og forbrukerengasjerende kampanjer har stått i sentrum, hvor hun har operert innenfor en rekke kreative rom.

Både som frilanser eller under kontrakt med noen av de største amerikanske underholdningsselskapene, har hun arbeidet tett med artister, samt konsulent for internasjonale festivaler som Øyafestivalen, British Music Embassy at SXSW, Reeperbahn Festival og mange flere.

Brooke er en hyppig taler på musikkbransjepaneler over hele verden, og har et enestående grep på hvordan man kan markedsføre internasjonale – og spesielt nordiske – artister og annen underholdning på det amerikanske markedet. For tiden arbeider hun for et California-basert Fortune 100-selskap, blant annet med teamene til Lady Gaga, Bruce Springsteen og Kanye West.

Music Norway har gjort veiledningsavtaler med et knippe musikkbransjefolk som er eksperter innenfor sitt definerte marked, disse kan du nå få øke om å få veiledningstime med. Bruk søknadsskjemaet under og sjekk ut prosjektet for hvilke andre veiledere vi har tilgjengelig og hvordan det fungerer.