Celine Høie

Celine er 28 år gammel og jobber som prosjektleder i Indie Recordings, med ansvaret for artister som Erlend Ropstad, Gaahls Wyrd, Atena og Djerv. Indie Recordings er et norsk plateselskap og forlag som jobber innenfor rock, metal og folk. Celine er prosjektleder for totalt 19 artister/band innenfor alt fra rock til svart metall.

Masterclass 2023

Celine Høie
Celine Høie var med i Masterclass-programmet i 2023. (Foto: privat)

Et stort fokus for Celine er å utvikle nye artister, og hun har blant annet jobbet frem bandet Fixation helt fra starten. Allerede før debutalbumet har de nå fått massiv oppmerksomhet fra ledende internasjonal presse som BBC, Kerrang! og Metal Hammer og spilt på festivaler som The Great Escape (UK), Summer Breeze (DE) og Tons of Rock (NO).

Ved siden av rollen som prosjektleder for bandene/artistene sine, har Celine også hovedansvaret for forlagsvirksomheten og synkronisering i Indie Recordings / Indie Music Publishing. Fra høsten 2021 ble hun styremedlem i Musikkforleggerprisen, og fra høsten 2022 månedlig skribent for musikkmagasinet Ballade, med fokus på spillmusikk.