Chi Ton

Endringsagent

Chi NOPA

Chi Ton jobber i dag som prosjektansvarlig i NOPA (Norsk forening for komponister og tekstforfattere), der hun har ansvaret for store og små prosjekter, forvalter en tilskuddsordning, bistår med søknadsveiledning og mye mer. Chi har de to siste tiårene jobbet i Norge og utlandet innenfor kulturfeltet, og har bred erfaring som produsent, prosjektleder og festivalsjef.

Chi har et brennende ønske om å jobbe for et bredere, mer mangfoldig og mer likestilt musikkliv. Dette har bidratt til at hun har jobbet med mange ulike spennende organisasjoner, prosjekter, hatt styreverv og andre råd gjennom karrieren sin.

Før Chi begynte i NOPA, hadde hun et lengre engasjement hos Kulturrådet som kommunikasjonsrådgiver, der hun blant annet hadde ansvaret for å produsere videoinnhold på sosiale medier. Chi har også internasjonal erfaring, blant annet jobbet hun for et norsk kulturelt bistandsprosjekt, som var finansiert av Music Norway og UDI, der prosjektet jobbet med norske musikkaktører og offentlige vietnamesiske musikkinstitusjoner.