Helen McLaughlin

Driver i dag konsulentfirmaet McLaughlin Music Management og Head of A&R/Business Development The Kennel. Trenger du god oversikt over plate og forlagsbransjen i Sverige?

Markedsveileder Sverige 2024

thekennel.se/
Helen Mc Laughlin 600x400

Helen har 35 års erfaring på toppnivå i musikkbransjen med en rekke ulike roller innen både major- og independent-selskap. Blant annet som head of A&R for Sony Music Sverige og MD i V2 Music Scandinavia. Hun har jobbet ned norske artister som Kvelertak, Ane Brun, Kygo og Alan Walker. Hun driver i dag konsulentfirmaet McLaughlin Music Management og jobber på The Kennel, ett 360 selskap i Stockholm som Head of A&R og Business Development.

Helen har spesielt god oversikt over plate og forlagsbransjen i Sverige, og har også jobbet mye internasjonalt ut fra Sverige. I The Kennel jobber hun også mye mot asiatiske markeder som Korea og Kina.

Music Norway har gjort veiledningsavtaler med et knippe musikkbransjefolk som er eksperter innenfor sitt definerte marked, disse kan du nå få øke om å få veiledningstime med. Bruk søknadsskjemaet under og sjekk ut prosjektet for hvilke andre veiledere vi har tilgjengelig og hvordan det fungerer.