Jericson Joseph

Jericson Joseph har en bachelor i Strategi og PR fra Westerdals, og er nylig uteksaminert fra Music Business-studiet ved Høyskolen Kristina. I dag jobber han som Sessions & Studio Manager i Popular Demand Management.

Master 2021

Jericson Joseph master
Jericson Joseph - Popular Demand Management

Jericson Joseph er født og oppvokst i Bergen, nærmere bestemt Fana. I løpet av kort tid i musikkbransjen, har han allerede rukket å jobbe for noen av Norges aller største artister og produsenter i både major label og management.

Joseph har fra ung alder vært interessert i musikk, og har spilt ulike instrumenter opp igjennom årene, samt jobbet i Studentradioen i Bergen. De senere årene har bergenseren fått større interesse for å stå bak kulissene og utvikle talenter.

I 2020 startet Joseph som marked- og kommunikasjonsintern i Warner Music Norway, og ved endt internship ble han plukket opp av Aslak Klever i Popular Demand Management. I dag jobber han som Sessions & Studio Manager, og samarbeider tett med produsenter som Jesper Borgen, Erik Smaaland, Kriss Tømmerbakke, Anders Nilsen m.fl..