Jodie Grinsted

Promotions Manager i Caroline Australia. Kan gi gode råd om hvordan man kan bygge opp en norsk artist i det australske markedet

Markedsveileder Australia 2024

carolineaustralia.com.au/#home
Jodie Grindsted

Jodie Grinsted er en erfaren PR rådgiver, med base i Sydney, Australia. Etter å ha tilbrakt fire år i London og Oslo, reiste hun tilbake til hjembyen i 2019 for å jobbe for det ledende plateselskapet Caroline Australia.

Med sin lange erfaring fra australsk platebransje har hun god kjennskap til mekanismene i begge markeder, og kan gi gode råd om hvordan man kan bygge opp en norsk artist i det australske markedet.

I sin nåværende rolle som Promotion Manager, er hun ansvarlig for å promotere labelets prioriterte artister til radio, TV, print og online publikasjoner, samt å etablere og vedlikeholde deres viktige relasjoner med internasjonale label partnere som Loma Vista Recordings (Denzel Curry, St Vincent, SKegss), Island Records (Catfish og The Bottlemen), 10k Recordings (Internet Money, Trippie Redd, iann dior), Because Music (Christine and the Queens), FADER label (Clairo), Neighbourhood Recordings (Dave) med fler.

Før hun reiste tilbake til Australia, var hun ansatt som Head of Press i Propeller Recordings i London/Oslo og in-house PR i det australske indielabelet Dew Process/Secret Service.

Music Norway har gjort veiledningsavtaler med et knippe musikkbransjefolk som er eksperter innenfor sitt definerte marked, disse kan du nå få øke om å få veiledningstime med. Bruk søknadsskjemaet under og sjekk ut prosjektet for hvilke andre veiledere vi har tilgjengelig og hvordan det fungerer.