Kine Granholt Lundervold

Nå jobber hun som booking-agent i Musikkprofil Booking & Management, et agentur for en rekke Norges fremste musikere og band innen jazz og folkemusikk.

Master 2019

Kine lundervoll
Kine Granholt Lundervold

Kine Lundervold har utdanning i utviklingsstudier og musikk, og har tidligere jobbet som prosjektleder i JM Norway, særlig med musikkutvesklingen MOVE.

Nå jobber hun som booking-agent i Musikkprofil Booking & Management, et agentur for en rekke Norges fremste musikere og band innen jazz og folkemusikk. Musikkprofil jobber for å skape live-muligheter for musikerne, både nasjonalt og internasjonalt og artistutvikling. I september 2018 satte hun i gang Berlin-kontoret på vegne av Musikkprofil og blir basert der inntil videre.

Høsten 2018 initierte Kine et initiativ kalt Young Professionals in Jazz, et prosjekt som tar sikte på å inkludere og involvere unge bransjetalenter i jazzindustrien. Målet er å skape et fellesskap og nettverk blant unge fagfolk innen jazzindustrien og å gjøre jazzen både tilgjengelig og interessant for den yngre generasjonen som ønsker en karriere innen musikkbransjen