Malwina Witkowska

Bookingagent, No Earplugs. Med en fot i Polen og en i Norge jobber Malwina med flere av sine store jazzhelter og spennende prosjekter.

Master 2020

noearplugs.no
Malwina Witkowska
Malwina Witkowska Master 2020/21

Malwina Witkowska er 25 år og kommer fra Polen, men har vært bosatt i Oslo siden 2018. Hun har utdanning i Kulturledelse fra Oslo Met, og til høsten begynner hun på årsstudium i Organisasjon og Ledelse. Hun var frivillig på Victoria Nasjonal Jazzscene siden den første dagen hun kom til Oslo, og nå representerer hun stolt sin favoritt jazzklubb som kveldsansvarlig.

Faren hennes spiller skandinavisk jazz hjemme hele tiden og han har delt med henne sin lidenskap for musikk siden hun var liten. I juni 2019 feiret han 50-årsdagen, og Malwina har arrangert en konsert som en gave til ham. De store jazzheltene, Ingebrigt Håker Flaten og Fredrik Ljungkvist spilte for hele familien hennes på en liten polsk vingård. Samme år booket hun også en konsert for den amerikanske gruppen til Ingebrigt, The Young Mothers, på en av de største jazzfestivalene i Polen – Krakow Jazz Autumn.

Malwina opprettet bloggen No Earplugs i form av konsert-dagbok, hvor hun anmelder konserter og beskriver spennende historier fra backstage. Noen måneder senere bestemte hun seg for å starte opp et bookingselskap under samme navn. Allerede i begynnelsen av sin karriere, jobbet hun med sine store musikalske helter og venner: Jonas Cambien Trio, Otomo Yoshihide Special Big Band, Kalle Moberg og The Young Mothers. Samtidig jobbet hun som booking-agent i det norske plateselskapet, Nakama Records.