Marius Solberg

Redaktør i YLTV, Skandinavias største plattform i sjangerne rap og rnb.

Markedsveileder Norden 2023

Mariussolberg

Marius Solberg har over 20 års erfaring fra musikkbransjen, hvor han jobbet med alt fra platesleskap, management og booking til journalist, innholdsprodusent og PR. Han driver i dag plattformen YLTV, som er Skandinavias fremste plattform for rap og r&b med 1.2 millioner unike seere og 6 millioner views i 2021.

Solberg fikk nylig TONOs Formidlerpris, hvor juryen skriver “Marius Solberg har dedikert et helt liv til en sjanger som historisk har vært avgjørende for mange undergrunnsmiljøer og deres medlemmer. Med YLTV har Solberg løftet, utfordret og beriket hiphop- og rap-scenen i en årrekke. Gjennom fler-media journalistikk av høy kvalitet og dedikasjon til etablerte, så vel som nye, talenter, har Solberg skapt oppmerksomhet om sjangeren på imponerende vis.”

Marius har et bredt nettverk i Norge, Sverige og Danmark innen alt fra artister og produsenter til presse, plateselskaper og booking. Marius har stått bak en mengde skandinaviske samarbeid, og brenner for å knytte de tre landene sammen som ett marked.