Mathilde Orlien

Mathilde Orlien har vært med på å starte og utvikle plateselskapet GEMS sammen med Ruben Nesse (Brilliance) og Geir Luedy (MADE) og jobber i dag bla med artistutvikling, release-planlegging og kreative marketing-kampanjer.

Master 2021

Mathilde Orlien
Mathilde Orlien - GEMS og Brilliance

Mathilde, 28 år, er fra den lille vestlandsbygda Volda, bosatt i Bergen. Project manager i GEMS og Brilliance. Sitter også i styret i Nattjazz, jobber med VillVillVest og jobber frilans innen produksjon og som produsent-manager.

Etter bacheloren i Administrasjon og Ledelse og master i Global Development var Mathilde egentlig på vei inn i bistandsbransjen da hun fikk et internship i Brilliance Music Group. Hennes første oppdrag ble gjennomføring av festivalen «Ferieklubben» på Koengen under Tall Ship Races hvor hun fikk jobbe med noen av de flinkeste folkene i bransjen. Etter det har det gått i et høyt tempo med foten innenfor mange ulike sider av bransjen - arrangør, inspisient på teater, plateselskap, styreverv og management.

Fra høsten 2020 har hun vært med på å starte og utvikle plateselskapet GEMS sammen med Ruben Nesse (Brilliance) og Geir Luedy (MADE) og jobber i dag bla med artistutvikling, release-planlegging og kreative marketing-kampanjer med artister som iris, Hedda Mae, ur Monarch, døssi, Cabin Fever og Ruben Dawnson mfl.