Micke Lindevall

Co-founder, partner, head of program hos Dbaser. Trenger du oversikt over hva om foregår i det Svenske live markedet er Micke den rette å snakke med.

Markedsveileder Sverige 2024

debaser.se
Micke Lindevall 600x400

Med over 20 års erfaring fra den svenske livebransjen har Micke god oversikt over hvordan markedet fungerer. For 18 år siden var han med på å starte den populære konsertscenen Debaser i Stockholm der han til daglig jobber som bookingsjef.

Han deltar også aktivt i nettverkene PULS, som jobber med å spre nordisk musikk i Norden, og Live Europes prosjekt Above 55° som jobber for å få nytt nordisk talent ut i Europa. Han har sittet tre år i styret til Svensk Live (NKAs søsterorgansisasjon i Sverige), den nasjonale svenske organisasjonen for svenske promotører, festivaler og spillesteder.

Micke er en av våre markedsveiledere for det svenske livemarkedet. Har du planer om å trappe opp din virksomhet eller opplever du etterspørsel i et marked som du ønsker å følge opp?

Music Norway har gjort veiledningsavtaler med et knippe musikkbransjefolk som er eksperter innenfor sitt definerte marked, disse kan du nå få øke om å få veiledningstime med. Bruk søknadsskjemaet under og sjekk ut prosjektet for hvilke andre veiledere vi har tilgjengelig og hvordan det fungerer.