Nikolaj Nordbak Gloppen

Management, Deadpop. I 2020 turnerte han verden og Norge rundt som en del av live-crewet til artistene Alan Walker og Sondre Justad.

Master 2020

Nikolaj Nordbak Gloppen
Nikolaj Nordbak Gloppen Master 2020/21 Foto: Dánil Røkke

Nikolaj Nordbak Gloppen (27) er oppvekst i Hordaland og Finnmark. Han startet sin karriere i musikkbransjen som turnerende musiker i alder av 17 år. Siden har han jobbet som produksjonsleder for Festspillene i Nord-Norge, produsent for Varangerfestivelen og festivalsjef for Sørøyrocken. Han har også jobbet med en rekke oppdrag innenfor markedsføring, branding, booking, prosjektledelse, i tillegg til sponsor -og markedsutvikling.

Etter å ha flyttet til Oslo i 2011 startet han å studere lydproduksjon for å så hoppe over til å studere Kultur og Ledelse på Handelshøyskolen BI. I 2019 og starten av 2020 turnerte han verden og Norge som en del av live-crewet til artistene Alan Walker og Sondre Justad. I dag er han med å drive management -og markedsføringsselskapet Deadpop der han jobber med management for artistene Fijitrip, Agnete, Fawlin, Féleth, Mandalai Lamas og Stuck in North.