Sevi Spanoudi

Hun kan tilby veiledning på alt fra artistutvikling, management, publishing til markedsføring og mediasamarbeid.

Markedsveileder Sør Afrika 2022

Sevi

Sevi Spanoudi er grunnlegger og CEO i selskapet Black Major, som ansees som et av de mest progressive og etablerte managementene i Sør-Afrika. I sine syv første år i bransjen jobbet hun med å ta Sør-Afrikas crossover-sensasjon Freshlyground fra obskur undergrunn til en MTV Europe Award, en global # 1-hit single med Shakira og tre platina-album.

Til dags dato har artister representert av Black Major levert tre platina- og seks gullselgende album. Artistene har samlet sett vunnet én MTV Europe Award, 22 South African Music (SAMA) Awards, 2 Channel-O-priser, 4 Metro FM-priser og én Wawela Award. De har opptrådt ved avslutningsseremonien av fotball-VM, på Jimmy Fallon og Jules Holland-showene, på mange internasjonale festivaler, inkludert Glastonbury, Primavera Sound og Sonar, og de har deltatt på Red Bull Music Academy i Paris og Montreal.

Spanoudi har en imponerende CV, og kan tilby veiledning på alt fra artistutvikling, management, publishing, markedsføring og media-samarbeid.

Spanoudi er spesielt erfaren i sjangere som; elektronisk, pop, house, afro-folk, indie pop-rock, og jazz. Med god erfaring i det lokale og internasjonale har hun en unik kompetanse og vil kunne gi veiledning på hvordan få lokale artister til å bryte ut i de internasjonale markedene, opphavsrettigheter, strukturering av kontrakter, artist strategier og mye mer.

Application form "Markedsveiledning 2022"

Industry sector
Hvordan fikk du vite om denne markedsveilederen/ordningen?

Thank you, someone from Music Norway will get in touch with you shortly.