Tamsin Embleton

Psykoterapeut Tamsin Embleton har over 10 års erfaring fra musikkbransjen.

Tamsin

Etter 10 år i livemusikkindustrien som arena, festival- og eventbooker, artist manager og turne-manager jobber Tamsin Embleton nå som en tilknytningsbasert psykodynamisk psykoterapeut. Hun driver en privat praksis i London og spesialiserer seg i å jobbe med musikere og musikkbransjen i alle ledd av karrieren, fra nye artister til etablerte navn. Tamsin forsker for tiden på den psykologiske effekten av å turnere og vil bruke funnene sine for å lage de beste dokumentene og guidene for å støtte kunstnere og crew med det utallige psykologiske presset som oppstår i jobbsammenheng.

Tamsin utdannet seg ved Bowlby Center, Regents og Birkbeck universitet, og har deltatt på kurs ved Anna Freud Center (MBT), Institute for Psychoanalysis & Clinic for Dissociative Studies. Hun har tilbrakt flere år med å jobbe med pasienter på et NHS-sykehus og er medlem av både International Society for the Study of Trauma and Dissociation og European Society for Trauma and Dissociation.

Tamsin er spesialisert i å jobbe med arv fra barndomstraumer, omsorgssvikt, tilknytningsvansker og ugunstige barndomsopplevelser – inkludert å jobbe med de som sliter med avhengighet, komplekse traumer, diagnoser av personlighetsforstyrrelser og forholdsproblemer.