Viljar Siljan

Manager og head of label, Compro Artists. Viljar foreleser jevnlig i emnet Music Business på Fagskolen Kristiania. Han er født og oppvokst i Oslo, nærmere bestemt Oppsal – som stadig viser seg som en fin liten musikkbransje-talentfabrikk her i Norge.

Master 2020

Viljar Siljan
Viljar Siljan Master 2020/21 Bilde: Isak Jenssen / @isakuzumaki

Med variert bakgrunn i business/kommunikasjon via bachelorgrad på BI, og via frilansoppdrag for etablerte aktører som MER og Red Bull fant han for drøyt 3 år siden veien inn i musikkbransjen. Motivasjonen har alltid basert seg på en fascinasjon og respekt for artister, og det var en «urge» til å være en troverdig og stabil partner for artister som satte i gang karrieren i musikkbransjen.

Med en grunnleggende respekt for artisters rolle i samfunnet i bunn, jobbes det daglig for å utvikle artistene i stallen parallelt med å videreutvikle Compro Artists som et musikkselskap med virksomhet innenfor management, plateselskap, booking og merchandise. De siste årene har Viljar vært med på å bygge opp og videreutvikle en artiststall som er allsidig og kompromissløs i utrykket.